Thuis in verhuur en vastgoedbeheer

Interesse? Terug Reageer

Jan van Nassaustraat

€1250 Exclusief G/W/L

EEN FRAAI EN CHIQUE TOP APPARTEMENT IN BENOORDENHOUT! GENIET VAN PRACHTIGE ORIGINELE DETAILS, NIEUWE STOFFERING, NIEUWE BADKAMER, NIEUWE KEUKEN, BESCHIKBAAR PER DIRECT IN EEN VAN DE MOOISTE STRATEN VAN DEN HAAG!

Beschrijving

EEN FRAAI CHIQUE TOP APPARTEMENT IN BENOORDENHOUT! GENIET VAN PRACHTIGE ORIGINELE DETAILS, BADKAMER, KEUKEN, BESCHIKBAAR PER DIRECT IN EEN VAN DE MOOISTE STRATEN VAN DEN HAAG!

Indeling:
Entree op straat niveau, daarna een marmeren gang en het trappenhuis.

Dit prachtige appartement bevindt zich op de tweede etage. De statige woonkamer, gelegen aan de voorzijde is rechthoekig en heeft veel originele details zoals ornamenten, een schouw, en inbouwkasten.

De eetkamer is te bereiken via de schuifseparatie midden op de etage. Met een behoorlijke afmeting hebt u de gelegenheid om dit geheel naar wens in te richten. Er is een moderne keuken geïnstalleerd. De uitstraling van witte kastjes, een zwart granieten blad, met het laminaat matcht perfect in het appartement! U kunt gebruik maken van een grote koelkast, een separate vriezer met lades, een 4-pits gas kookplaat, een oven en een afzuigkap. Via de keuken en openslaande deuren bereikt u het balkon aan de achterzijde. Hier is een nieuwe houten vloer gelegd, en aan u linkerzijde ziet u de Haagse skyline! Er is ook voor verlichting gezorgd.

De slaapkamer van dit appartement bevindt zich ook aan de achterzijde. Deze ruimte is rechthoekig, en gelegd met laminaat. Hier kunt u perfect een tweepersoonsbed en een kast kwijt. Via de slaapkamer bereikt u de hagelnieuwe badkamer. Deze is zeer fraai betegeld met zwart en wit. Hier vindt u het toilet, de wasmachine aansluiting, en een wastafel. .

Afmetingen (ca.):
Woonkamer:6.25m x 4.20m + 1.10m x 4.00m
Eetkamer:4.10m x 5.95m
Slaapkamer:2.60m x 4.95m
Badkamer:2.00m 1.90m
Balkon:3.30m x 3.10m

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte ca. 72 m² in de mooiste straat van Benoordenhout.
* Super locatie
*Fantastische buitenruimte met uitzicht op Malieveld en Skyline!
* Zeer geschikt voor een werken stel
* Borg: 1,5 maand.
* Beschikbaar per direct!
* Huurprijs is exclusief gas!

Locatie:
Het appartement ligt op loopafstand van het Centraal Station, maar er is ook een bushalte aanwezig in de straat. De Albert Heijn is vlakbij, om de hoek in de gezellige winkelstraat de Weissenbruchstraat en de Van Hoytemastraat. Gelegen op een top locatie in de geliefde buurt Benoordenhout, op fietsafstand van het centrum van Den Haag.

Pandinformatie

Plaats:
Den Haag
Buurt:
Benoordenhout
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
3
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
12 maanden
Etage:
2e
Staat v. onderh.:
Goed
Beschikbaar per:
Direct
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
Nee
Oppervlak (m2):
73
Max. Periode:
onbeperkt
Tuin:
Balkon
Muziekinstr.:
In overleg

Huur

Huurprijs:
€1250
Meubilering:
€0
Water:
€15
Kabelbedrijf:
€20
Overige kosten:
€0
Servicekosten:
€5
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€85
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€1375

Kaart


Heb je interesse in Jan van Nassaustraat ? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?

Reageer