At home in rental and real-estate management

Interested? Terug Respond

1e Lulofsdwarsstraat

€805 Excluding W/G/E

Looking for a nice 1.5 room apartment? As of December 1, you can already live in a beautiful, furnished apartment. Close to the center of The Hague and roads

Description

Op zoek naar een leuk 1.5 kamer appartement? Per 1 december kunt u al in een fraai, gestoffeerd appartement wonen. Dichtbij het centrum van Den Haag en uitvalswegen

Deze appartementen zijn gelegen In het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag. Hier zijn in 2020 vijf prachtige appartementencomplexen opgeleverd genaamd Caland Dock. De appartementen die vanaf 1 december beschikbaar zijn, bevinden zich in Caland Dock 1 en Dock 2. Dichtbij het centrum van Den Haag, uitvalswegen, station Holland Spoor etc. Direct gelegen aan de geheel vernieuwde Calandkade met de leukste terrassen voor uw deur.

De gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is in de gebouwen veel groen aanwezig. Tussen de gebouwen zijn autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers. In de plint aan de Calandkade is horeca gevestigd met terrassen aan het water en detailhandel. In de nabije toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek wordt om te wonen! Het gehele project bestaat uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en circa 1125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca).

Via de gesloten galerij komt u in de gang van de woning welke u toegang verleent tot de slaapkamer, badkamer met toilet en woonkamer met open keuken.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De appartementen hebben een Energielabel A+, zijn super geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

Verdere bijzonderheden:
- Dit zijn impressiefoto's van een soortelijke appartement.
- Huurprijzen zijn al v.a. € 800,- afhankelijk van de oppervlakte en ligging. Informeer naar de beschikbaarheid.
- Oppervlakte ca. 42 m2 tot 46 m2.
- Let op! Voor deze appartementen is een huisvestingsvergunning vereist!
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
- Parkeerplaatsen in onderliggende en naastgelegen parkeergarage te huur. Huurder dient verplicht een parkeerplaats af te nemen ad. € 75,- per maand
- Inkomenseisen: uw bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen. Voor studenten is het hebben van een garantsteller verplicht.
- Borg bedraagt 1,5 maand huur


Property information

City:
Den Haag
District:
Laakhaven
Object type:
Apartment
Rooms:
2
Residents:
2
Min. Period:
12 months
Floor:
1-9
State of maint.:
Excellent
Available from:
December 1
Shared:
No
Interior:
Carpeted
Pets:
No
Surface (m2):
42
Max. Period:
unlimited
Garden:
No
Musical Instr.:
Not allowed

Rent

Rent price:
€805
Furniture etc.:
€0
Water:
€0
Cable company:
€0
Misc. costs:
€75
Service costs:
€35
Carpeting:
€0
Gas & electricity:
€0
Support CV:
€0
Total rent:
€915

Map


Are you interested in 1e Lulofsdwarsstraat ? Contact us.

Heb je interesse?

Respond