Home | Email | Route | English    Momenteel beschikbare woningen: 42  
 
GROOTSTE VERHUUR MAKELAAR VAN NEDERLAND
 
huur - aanhuur - advies - huuradviesInloggen op Duinzigt Wonen voor bezoekers die reeds zijn ingeschreven.
E-mail adres:
Wachtwoord:

Zoeken
Minimum Prijs:
Maximum Prijs:
Min. Kamers:
Max. Personen:
 


All content © 2003-2020 Duinzigt b.v.
 Interesse ? Reageer!
 Print een informatiebrochure

Calandkade Huurprijs: €1125 exclusief G/W/L
IN HET SUPER MOOIE APPARTEMENTEN COMPLEX AAN DE UPCOMING LAAKKADE
(CALAND-DOCK) ZIJN NOG ENKELE RUIME EN SPLINTERNIEUWE 3 KAMER APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR.OPEN DAG!

Iedere woensdag is er van 13:30 uur tot 15:00 uur een kijkmoment om de modelwoning aan de 1e Lulofsdwarsstraat 10 L te bezichtigen.

U bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig!

TEVENS BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN. BEL OF MAIL OM EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN!
Op zoek naar een leuk 3-kamer appartement? Caland Dock is klaar!! In het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag worden 5 prachtige appartementengebouwen ontwikkeld. Een groot aantal appartementen hiervan zijn prachtige 3-kamer appartementen. Per april 2020 kunt u al in een spiksplinternieuw, gestoffeerd appartement wonen. Dichtbij het centrum van Den Haag, uitvalswegen, station Holland Spoor etc. Direct gelegen aan de geheel vernieuwde Calandkade met straks de leukste terrassen voor uw deur… Wat een vooruitzicht!

Het gehele project bestaat uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en circa 1125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca).

De gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is in de gebouwen veel groen aanwezig op de dakterrassen en in de gemeenschappelijke daktuinen. Tussen de gebouwen worden autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers. In de plint aan de Calandkade zal horeca worden gevestigd met terrassen aan het water en is er ruimte voor detailhandel. In de nabije toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek wordt om te wonen!

Binnen het project zijn diverse 3-kamerwoningen beschikbaar vanaf 77 m2 en een huurprijs vanaf € 1050 per maand exclusief servicekosten. Alle appartementen worden gestoffeerd opgeleverd met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Alle 3-kamer appartementen beschikken over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, aparte berging, badkamer, toilet en een buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon, terras of tuin met een minimaal oppervlak van 6 m2.

De appartementen hebben een Energielabel A+, zijn super geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvliesaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

Verdere bijzonderheden :
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond
- Parkeerplaatsen separaat te huur
- Huismeesters aanwezig voor schoonmaak en onderhoud van de algemene ruimtes
- Inkomenseisen: Uw bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen
- Let op: aangegeven prijzen zijn een indicatie. De huurprijs verschilt per woning.
- Bekijk via de woningzoeker op www.calanddock.nl de exacte prijzen per woning.
- Borg bedraagt 1 maand huur

Locatie
Het gebied Laakhaven-West is de afgelopen jaren in volle ontwikkeling naar een moderne eigentijdse nieuwbouw stadswijk waar mensen werken en wonen. Met de ontwikkeling en realisatie van de nieuwe woningen aan de Calandkade, zal het gehele gebied verder worden versterkt om tegemoet te komen aan de grote vraag naar woningen in de snelgroeiende stad. Een groot deel van de ontwikkeling is met het opleveren van Calanddock al gereed, maar het gebied zal nog worden uitgebreid met de ontwikkeling van de jachthaven, diverse woningen om deze haven en diverse horecavoorzieningen aan het water van de Calandkade. Ben u enthousiast geworden en wilt u graag in aanmerking komen voor een appartement in Calanddock, dan kunt u uw in de woningzoeker op www.calanddock.nl. de nog beschikbare woningen met plattegronden en specificaties terug vinden!

Foto's
Foto
Pandinformatie
Plaats: Den Haag Beschikbaar per: In overleg
Buurt: Laakhaven Gedeeld: Nee
Objectsoort: Appartement Inrichting: Gestoff.
Aantal Kamers: 3 Huisdieren: In overleg
Aantal Personen: 2 Oppervlak (m2): 73
Min. Periode: 12 maanden Max. Periode: onbeperkt
Etage: 1-9 Tuin: Balkon
Staat v. onderh.: Uitstekend Muziekinstr.: In overleg
Huur
Huurprijs: 1125   Servicekosten: 55  
Meubilering: 0   Stoffering: 0  
Water: 0   Gas & electra: 0  
Kabelbedrijf: 0   Storingsc. CV: 0  
Overige kosten: 0   Totale huur: 1180  
Kaart

Duinzigt Wonen BV - Zeestraat 48 - 2518 AB, DEN HAAG
tel: +31 (0)70-3606365 - fax:+31 (0)70-3642808