Home | Email | Route | English    Momenteel beschikbare woningen: 39  
 
GROOTSTE VERHUUR MAKELAAR VAN NEDERLAND
 
huur - aanhuur - advies - huuradviesInloggen op Duinzigt Wonen voor bezoekers die reeds zijn ingeschreven.
E-mail adres:
Wachtwoord:

Zoeken
Minimum Prijs:
Maximum Prijs:
Min. Kamers:
Max. Personen:
 


All content © 2003-2021 Duinzigt b.v.
 • Veel gestelde vragen verhuur / F.A.Q.
 • Over Duinzigt
 • Onderhoud


 • Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan het publiceren van de woning op de website van Duinzigt Wonen BV?

  Helemaal geen kosten. Wij kunnen het aanbod namelijk goed gebruiken omdat wij veel aspirant huurders hebben die zich bij ons inschrijven en waar wij dus voor op zoek zijn naar een geschikte huurwoning. Wij bezichtigen, maken de selectie voor hen en maken de huurcontracten en de eventuele garantiestelling op. Let wel, het is, in overleg en indien uitdrukkelijk door u gewenst, wel mogelijk om 50% of zelfs 100% van de courtage voor uw rekening te nemen, in dat geval treden wij voor u als verhuurder op.


  Stel ik heb zelf een kandidaat, wat zijn dan de kosten die verbonden zijn aan het verhuren via Duinzigt?

  Wij stellen graag een huurovereenkomst voor u op, de kosten die hieraan verbonden zijn bedragen € 200 excl. BTW en € 250 als wij ook een antecedenten onderzoek moeten plegen.


  Mijn pand staat momenteel al bij te huur bij een (NVM) makelaar, kan ik Duinzigt Woonserivce BV dan toch inschakelen?

  Uiteraard! Wij zijn er van overtuigd dat het soms zelfs beter is om meerdere kanalen te gebruiken om uw toekomstige huurder te vinden. U bent namelijk altijd vrij (in tegenstelling tot de verkoop van een woning) om meerdere partijen te gebruiken!


  Is een schriftelijke huurovereenkomst nodig?

  Een mondelinge huurovereenkomst is weliswaar rechtsgeldig maar het is zeer zeker aan te bevelen een huurovereenkomst schriftelijk op te maken. Want in geval van problemen kunnen zowel de huurder als de verhuurder aan de hand van de schriftelijke huurovereenkomst bewijzen welke afspraken werden gemaakt. Zo weet u bijvoorbeeld of de huurprijs geïndexeerd is, hoe en wanneer het contract opgezegd kan worden, etc...


  Moet de woning gedetailleerd beschreven worden?

  Het is beslist nuttig, maar zeker niet verplicht, om bij het begin van de huur een "woningbeschrijving of inventarislijst" op te stellen. Aan het einde van de huur kunnen huurder en verhuurder via dit document (dat aan het huurcontract wordt gehecht) nagaan welke schade al bestond en welke nadien is ontstaan. Zo kan makkelijker worden bepaald worden welke vergoeding de huurder eventueel moet betalen.


  Duinzigt Wonen BV - Van de Spiegelstraat 12 - 2518 ET, DEN HAAG
  tel: +31 (0)70-3606365