Home | Email | Route | English    Verleden maand: 32 woningen nieuw op de site  
 
GROOTSTE VERHUUR MAKELAAR VAN NEDERLAND
 
huur - aanhuur - advies - huuradviesInloggen op Duinzigt Wonen voor bezoekers die reeds zijn ingeschreven.
E-mail adres:
Wachtwoord:

Zoeken
Minimum Prijs:
Maximum Prijs:
Min. Kamers:
Max. Personen:
 


All content © 2003-2021 Duinzigt b.v.
 • Veel gestelde vragen / F.A.Q.
 • Inschrijven bij Duinzigt
 • Over Duinzigt
 • Spelregels
 • Verhuur en beheer


 • FAQ / Ter Info / Vaak gestelde vragen

  Moet ik ingeschreven zijn om het huuraanbod te bekijken?
  Nee, u hoeft niet ingeschreven te staan om het huuraanbod online te bekijken.


  Moet ik ingeschreven zijn om te kunnen bezichtigen?
  Nee, sinds 8 januari 2019 is het niet meer mogelijk om u in te schrijven bij Duinzigt Wonen. Alle extra service die werd geboden is hiermee komen te vervallen, uiteraard is deze extra service niet komen te vervallen voor een ieder die zich reeds voor deze datum heeft ingeschreven, dus goed nieuws voor onze "oud" leden.


  Maak ik na een bezichtiging veel kans?
  Duinzigt zal de verhuurder een advies uitbrengen maar uiteindelijk heeft de aanbieder van de woonruimte zelf het laatste woord in de selectie van een huurder.


  Hoe werkt een bezichtiging?
  Indien u een leuke woning online heeft gezien kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 070-3606365 voor het plannen van een bezichtiging. Indien u naar aanleiding van de bezichtiging interesse in de woning heeft zullen wij dit voorleggen aan de verhuurder, dit uiteraard wel nadat u alle documenten heeft aangeleverd. De verhuurder selecteert zelf de voor hem meest geschikte kandidaat.Over deze beslissing kan niet gecorrespondeerd worden.


  Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuwe woningaanbod?
  Bezoek regelmatig onze website, het is verstandig om een paar keer per week de website van Duinzigt Wonen te bezoeken. Helaas is de service om gepersonaliseerde e-mails te ontvangen komen te vervallen.

  -Telefonisch
  Niet iedereen beschikt over een PC of tablet, U bent daarom ook altijd vrij om telefonisch contact met ons op te nemen en te informeren naar ons aanbod.


  Wat te doen bij een meningsverschil?
  Duinzigt Wonen BV biedt u uitsluitend woonruimte aan van bij haar bekende en geselecteerde aanbieders. Helaas kan het toch voorkomen dat er na het afsluiten van het huurcontract tijdens de huurperiode een meningsverschil ontstaat tussen huurder en verhuurder. Zoals in onze algemene voorwaarden staat aangegeven houdt onze bevoegdheid, hoewel wij de samenwerking tussen huurder en verhuurder tot stand brengen, daar op. Duinzigt Wonen BV kan als buitenstaander juridisch gezien weinig doen en daarom moet de oplossing worden gezocht tussen de betrokken partijen. Wel zullen wij altijd met beide partijen proberen tot een aanvaardbare oplossing te komen.


  Is een schriftelijke huurovereenkomst nodig?
  Een mondelinge huurovereenkomst is weliswaar rechtsgeldig maar het is zeer zeker aan te bevelen een huurovereenkomst schriftelijk op te maken. Want in geval van problemen kunnen zowel de huurder als de verhuurder aan de hand van de schriftelijke huurovereenkomst bewijzen welke afspraken werden gemaakt. Zo weet u bijvoorbeeld of de huurprijs geïndexeerd is, hoe en wanneer het contract opgezegd kan worden, etc.


  Moet de woning gedetailleerd beschreven worden?
  Het is beslist nuttig, maar zeker niet verplicht, om bij het begin van de huur een "woningbeschrijving of inventarislijst" op te stellen. Aan het einde van de huur kunnen huurder en verhuurder via dit document (dat aan het huurcontract wordt gehecht) nagaan welke schade al bestond en welke nadien is ontstaan. Zo kan makkelijker worden bepaald worden welke vergoeding de huurder eventueel moet betalen. Wij adviseren dan ook om altijd een check-in check-out te laten maken. Sommige verhuurders zullen dat wellicht op hun kosten laten uitvoeren, zoniet dan adviseren wij u om ons de opdracht te geven  Duinzigt Wonen BV - Van de Spiegelstraat 12 - 2518 ET, DEN HAAG
  tel: +31 (0)70-3606365