Home | Email | Route | English    Verleden maand: 73 woningen nieuw op de site  
 
GROOTSTE VERHUUR MAKELAAR VAN NEDERLAND
 
huur - aanhuur - advies - huuradviesInloggen op Duinzigt Wonen voor bezoekers die reeds zijn ingeschreven.
E-mail adres:
Wachtwoord:

Zoeken
Minimum Prijs:
Maximum Prijs:
Min. Kamers:
Max. Personen:
 


All content © 2003-2019 Duinzigt b.v.
 • Veel gestelde vragen / F.A.Q.
 • Inschrijven bij Duinzigt
 • Over Duinzigt
 • Spelregels
 • Verhuur en beheer


 • FAQ / Ter Info / Vaak gestelde vragen

  Moet ik ingeschreven zijn om het huuraanbod te bekijken?
  Nee, u hoeft niet ingeschreven te staan om het huuraanbod online te bekijken.


  Moet ik ingeschreven zijn om te kunnen bezichtigen?
  Jazeker, u moet ingeschreven staan bij Duinzigt Wonen BV, alle noodzakelijke documenten hebben overlegd en akkoord zijn gegaan met de algemene voorwaarden.


  Maak ik na een bezichtiging veel kans?
  Duinzigt zal de verhuurder een advies uitbrengen maar uiteindelijk heeft de aanbieder van de woonruimte zelf het laatste woord in de selectie van een huurder.


  Hoe werkt een bezichtiging?
  U kunt ons kantoor bellen voor een bezichtiging voor 1 of meerdere woningen. Indien u interesse in de woning heeft zullen wij dit voorleggen aan de verhuurder. De verhuurder selecteert zelf de voor hem meest geschikte kandidaat.Over deze beslissing kan niet gecorrespondeerd worden.


  Hoe bepaal ik wat de kosten zijn die ik aan Duinzigt dien te betalen?
  Simpel, u betaalt enkel €40 profielkosten. Dit heeft o.a. betrekking op het onbeperkt beschikbaar stellen van vervoer en het toesturen van nieuw aanbod aan de hand van uw zoekcriteria zodat u als eerste op de hoogte bent en de "toevallig speurder" voor bent en het op verzoek inplannen van een tour met woningen welke specifiek voor u zijn geselecteerd.


  Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuwe woningaanbod?
  Bezoek regelmatig onze website, het is verstandig om een paar keer per week de website van Duinzigt Wonen te bezoeken. Daarop kunt u ons verzoeken e-mails toe te sturen met daarin het nieuwste aanbod aan de hand van uw zoekcriteria! Maar welke wel efficient blijkt te zijn want hiermee bent u als eerste op de hoogte en dus de "toevallige website bezoeker" voor !

  -Telefonisch
  Niet iedereen beschikt over een PC of tablet, U bent daarom ook altijd vrij om telefonisch contact met ons op te nemen en te informeren naar ons aanbod.

  -Persoonlijk
  Als ingeschreven woningzoekende kunt u uiteraard ook bij ons op kantoor naar het aanbod komen kijken.

  TIP: Hoe ruimer uw zoekcriteria des te meer aanbod u te zien krijgt op onze website!


  Ik heb zelf een woning gevonden, kan ik mijn inschrijving op naam van een vriend zetten?
  Nee, de inschrijving is strikt persoonsgebonden (wij vinden dan ook dat een inschrijving een persoonlijke kwestie is) en is niet overdraagbaar aan vrienden kennissen of familie.


  Wat te doen bij een meningsverschil?
  Duinzigt Wonen BV biedt u uitsluitend woonruimte aan van bij haar bekende en geselecteerde aanbieders. Helaas kan het toch voorkomen dat er na het afsluiten van het huurcontract tijdens de huurperiode een meningsverschil ontstaat tussen huurder en verhuurder. Zoals in onze algemene voorwaarden staat aangegeven houdt onze bevoegdheid, hoewel wij de samenwerking tussen huurder en verhuurder tot stand brengen, daar op. Duinzigt Wonen BV kan als buitenstaander juridisch gezien weinig doen en daarom moet de oplossing worden gezocht tussen de betrokken partijen. Wel zullen wij altijd met beide partijen proberen tot een aanvaardbare oplossing te komen.


  Is een schriftelijke huurovereenkomst nodig?
  Een mondelinge huurovereenkomst is weliswaar rechtsgeldig maar het is zeer zeker aan te bevelen een huurovereenkomst schriftelijk op te maken. Want in geval van problemen kunnen zowel de huurder als de verhuurder aan de hand van de schriftelijke huurovereenkomst bewijzen welke afspraken werden gemaakt. Zo weet u bijvoorbeeld of de huurprijs geïndexeerd is, hoe en wanneer het contract opgezegd kan worden, etc.


  Moet de woning gedetailleerd beschreven worden?
  Het is beslist nuttig, maar zeker niet verplicht, om bij het begin van de huur een "woningbeschrijving of inventarislijst" op te stellen. Aan het einde van de huur kunnen huurder en verhuurder via dit document (dat aan het huurcontract wordt gehecht) nagaan welke schade al bestond en welke nadien is ontstaan. Zo kan makkelijker worden bepaald worden welke vergoeding de huurder eventueel moet betalen. Wij adviseren dan ook om altijd een check-in check-out te laten maken. Sommige verhuurders zullen dat wellicht op hun kosten laten uitvoeren, zoniet dan adviseren wij u om ons de opdracht te geven  Duinzigt Wonen BV - Zeestraat 48 - 2518 AB, DEN HAAG
  tel: +31 (0)70-3606365 - fax:+31 (0)70-3642808