Home | Email | Route | English    Verleden maand: 30 woningen nieuw op de site  
 
GROOTSTE VERHUUR MAKELAAR VAN NEDERLAND
 
huur - aanhuur - advies - huuradviesInloggen op Duinzigt Wonen voor bezoekers die reeds zijn ingeschreven.
E-mail adres:
Wachtwoord:

Zoeken
Minimum Prijs:
Maximum Prijs:
Min. Kamers:
Max. Personen:
 


All content © 2003-2020 Duinzigt b.v.
Check–In rapport
U kunt ervoor kiezen dat Duinzigt de woning volledig opneemt op het moment dat de huurder de woning betrekt. Een medewerker van Duinzigt Wonen BV is in dat geval bij de sleuteloverdracht aanwezig en noteert per vertrek de staat waarin het verkeert aangevuld met eventuele op en/ of aanmerkingen. Daarnaast wordt er een digitale foto rapportage ter ondersteuning gemaakt. Zowel U alsmede de huurder tekent dit Check-In rapport voor akkoord en ter bevestiging.

De Check-In gegevens worden vervolgens digitaal (op een veilige manier) opgeslagen en zijn op dat moment voor U als de verhuurder digitaal in te zien.

Het grote voordeel van dit unieke Check-In rapport is dat er tijdens de huurperiode of bij uw vertrek nooit onduidelijkheid kan ontstaan inzake schoonmaak werkzaamheden, beschadigingen, ontbrekende zaken, etc. Door deze service kunt u enorm veel ergernis, tijd, kosten en misverstanden voorkomen!


Check–Out rapport
Indien u nog geen Check-In rapport hebt laten maken is het verstandig Duinzigt Wonen BV een Check-Out rapport te laten maken.

De Check-Out gegevens worden digitaal opgeslagen en zijn voor u altijd in te zien.

Eigenlijk is het altijd verstandiger een Check-In rapport te laten maken, mocht dat niet gebeurd zijn dan kunnen wij een Check-Out rapport maken zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in verband met schoonmaak werkzaamheden, beschadigingen, ontbrekende zaken, etc. Door deze service kunt u ergernis, tijd, kosten en misverstanden voorkomen!


Wij kunnen het check-in/out rapport op uw verzoek voor u opmaken voor iedere woning die wij voor u verhuren hebben MAAR wij doen dit ook voor woningen die niet door ons kantoor verhuurd zijn. Verhuurt u uw onroerend goed zelf, elders of op welke manier dan ook, dan voeren wij toch graag voor u de check-in/out uit. Heeft u meerdere panden dan kunnen we hier uiteraard een vaste prijs voor afspreken.


Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met ons kantoor op 070-3606365 voor verdere informatie en het maken van een afspraak.


Duinzigt Wonen BV - Van de Spiegelstraat 12 - 2518 ET, DEN HAAG
tel: +31 (0)70-3606365